Els avantatges de l’lloguer. És la millor opció per a vostè?

Llogar un pis a Sant Cugat possiblement sigui complex si no ha demanat informació a LUCENA MONTSERRAT, de manera que des d’aquí li recomanem acudir als seus serveis per obtenir els millors resultats. Llámeles o poseu-vos en contacte amb ells a través del seu web.

Llogar pis a Sant Cugat – LUCENA MONTSERRAT

Lucena Montserrat – Sant Cugat

Llogar sí, però amb garanties

Són múltiples els avantatges de l’lloguer. Més si les comparem amb les de la compra d’un habitatge. Abans de prendre la decisió, és convenient que s’asseguri de si és el millor per a vostè. En LUCENA MONTSERRAT ens encarreguem de fer-li un estudi personalitzat de pros i contres per:

 • Evitar-sorpreses desagradables.
 • Assegurar-li un gaudi absolut de la seva nova llar.

Els avantatges de l’lloguer. 5 claus que van a canviar-li la vida

Entre els avantatges d’el lloguer, destaquem les següents:

 1. Menor risc

  Una hipoteca triga com a mitjana entre 30 i 40 anys en liquidar-se, el que implica per a vostè un alt grau de compromís i un gran esforç econòmic a molt llarg termini.

 2. Menys preocupacions per a vostè i els seus

  Només ha de preocupar-se de pagar la quota de l’lloguer i les despeses derivades de l’desgast de l’mobiliari i els electrodomèstics.

 3. Estalvi d’impostos

  La compra d’un habitatge porta associats diversos impostos que s’estalviarà amb el lloguer.

 4. Les despeses de renovació, descartats

  Tots els habitatges necessiten una reforma cada 10 o 20 anys, també les d’alt standing amb les que treballem en LUCENA MONTSERRAT. Aquestes despeses són a càrrec de l’propietari.

 5. Flexibilitat en la mobilitat

  Podrà canviar d’habitatge sense problema si ho desitja. Per circumstàncies personals, familiars o laborals. Encara que estem convençuts que no voldrà abandonar Sant Cugat, ja que és un lloc ideal per viure.

A més, en cas de mort una hipoteca recauria en els hereus i amb el lloguer això no passa. I si pel que sigui ja no es pot permetre pagar la quota, pot buscar un habitatge més econòmica sense problema.

Fem la seva vida més fàcil

I més agradable. En LUCENA MONTSERRAT li garantim un lloguer a l’altura del que mereix. Prepareu-vos per a una vida entre l’exclusivitat i la tranquil·litat. Habitatges úniques en les millors zones de Sant Cugat li esperen. Estem desitjant lliurar-li les seves noves claus.

Els avantatges de l’lloguer